Med hög kompetens och noggrant utvalda leverantörer är Printprofil det självklara valet och lite trevligare, lite närmare.

Om Printprofil

Printprofil startades år 2000 av Roland ”Rolle” Nilsson som efter varit verksam i branschen sedan 1984 valde att starta eget. 2001 anställdes Mattias Andersson som börjat sin karriär i branschen 1997. Både Rolle och Mattias har tidigare jobbat på Ystad Kontorsservice samt Kontorsleverantören i Simrishamn. 2017 övertog Mattias ansvaret för verksamheten. Under 2018 anställdes Martin Söderberg som med sin långa erfarenhet av branschen blev ett välkommen tillskott med sin expertis inom IT såsom domäner, mjukvaror och nätverkslösningar. Vi har arbetat med allt inom kontorsmaskiner från faxar och skrivmaskiner till kontorsmaterial och kopiatorer. Idag kretsar vår verksamhet kring modernare betallösningar, dokumenthantering och IT-lösningar. Printprofil i Ystad är en helhetsleverantör med installation, drift och underhåll av hela er IT-miljön på kontoret, butiken, kedjan eller den ambulerande verksamheten.

Vi drivs av att hitta lösningar för våra kunder som underlättar deras vardag och gör allt som står i vår makt och möjlighet att hålla en så hög servicenivå och funktionalitet som möjligt efter köpet. Ett stort plus som inte kostar extra är dessutom att vi är väldigt trevliga och ett personligare bemötande är oerhört viktig för oss. Vi lyssnar mycket på våra kunders behov och applicerar vår expertis inom branschen för att ta fram bästa tänkbara lösningen för er. Vi har vårt kontor och butik i Ystad och har hela sydöstra Skåne som vårt primära arbetsområde. Vi har installationer över hela Sverige och har även levererat till Danmark, Norge, Tyskland, Island & Afrika. Då vi ingår i flera rikstäckande kedjor löser vi support, leveranser och installationer överallt! Kom gärna in på ett besök för att lära känna oss bättre.

Våra Medarbetare

Mattias Andersson

Har jobbat i branschen sedan hösten 1997. Bor i Ystad med min fru Kia och vår son Tobias. Utöver Printprofil är jag aktiv instruktör sedan 2000 i spinning och sedan några år finns jag på Friskis och Svettis här i Ystad. Utöver spinningen så står träning och välbefinnande högt i värde och jag utövar karate, traditionell löpning, simning och landsvägscykling. Har även jobbat sedan 2010 som barpersonal på Sweden Rock Festival och även jobbat som volontär på Roskildefestivalen 2006-2017.

Roland “Rolle” Nilsson

Började med kontorsmaskiner redan 1984 då jag skolade om mig från styckare. Bor utanför Simrishamn tillsammans med min fru Camilla och våra två barn John och Pauline. På fritiden återser ni mig på scenen med bandet Nya Stup som turnerat och uppträtt i USA, England och Tyskland m.m. Jag är oerhört frälst i Beatles och har uppträtt på The Cavern Club i Liverpool. Har också under många år varit spinninginstruktör och hållt på med landsvägscykling men är nu aktiv och engagerad i jujutsu i Simrishamn. Har även tävlat i simning och vunnit en orienteringstävling i Brösarp.

Martin Söderberg

Började sin karriär år 2000 som IT-tekniker på Kontorslandslaget, sedemera ComZone, här i Ystad och har därefter jobbat på större företag med både utveckling, försäljning och support. Fokuserar mycket på kundsupport, serverlösningar, Office 365 och nätverksmiljöer. Martin brinner för all typ av teknik och kommunikation. 

INGER
BORG

Inger hjälper dig med dina beställningar och svarar i telefonen när du ringer. Inger har jobbat många år som administratör i bilbranchen. 

OM PRINTPROFIL

Prinprofil erbjuder kompletta tekniska lösningar för dokumenthantering och vi är experter på kassasystem med olika betallösningar. Självklart hjälper vi till med installation, drift och underhåll av alla våra maskiner.

KONTORSTIDER

Måndag - Torsdag: 8:00 - 17:00
Fredag: 8:00 - 16:00
Lunchstängt alla dagar 12 - 13

Vi träffas lättast i butiken mellan 9:00 - 12:00 och 13:00 - 16:00

KONTAKT

Printprofil i Ystad AB
Rotfruktsgatan 1
271 54 Ystad 

Telefon: 0411-55 97 47
E-post: info(a)printprofil.se
Service: service(a)printprofil.se
Order: order(a)printprofil.se

Kontakta oss för att växa ditt företag

10 + 14 =