Med hög kompetens och noggrant utvalda leverantörer är Printprofil det självklara valet och lite trevligare, lite närmare.

Lediga tjänster

Servicetekniker/Supporttekniker

Vi behöver förstärka vår organisation och söker dig med social kompetens där du kommer ha främsta fokuset som servicetekniker inom skrivare och kopieringsmaskiner. Jobbet kommer att vara varierat och du kommer att vara med i hela kundprocessen från försäljning till support och service.
Anställning är med utgångspunkt i Ystad och arbetsområdet är främst i sydöstra Skåne där du kommer att möta våra kunder och bistå med support såväl inne på kontoret i Ystad och ute på fältet, främst Ystad och Österlen.

Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för kontorsmaskiner. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har kunskap och erfarenhet av kontorsmaskinbranschen idag, kanske rentav jobbar i den idag med motsvarande uppgifter. Beroende på geografisk utgångspunkt kan anställning med utgång från hemadress med servicebil bli aktuellt.

Krav
– Körkort B
– Flytande i svenska, i tal, skrift och läsförståelse.
– Kan göra sig förstådd på engelska i tal, skrift, och läsförståelse.

Arbetstid och start enligt överenskommelse, från 80 – 100%, måndag till fredag.
Lön enligt överenskommelse.

Maila din ansökan och CV till jobb@printprofil.se

Sista ansökningsdag: 2022-12-31

 

OM PRINTPROFIL

Prinprofil erbjuder kompletta tekniska lösningar för dokumenthantering och vi är experter på kassasystem med olika betallösningar. Självklart hjälper vi till med installation, drift och underhåll av alla våra maskiner.

KONTORSTIDER

Måndag - Torsdag: 8:00 - 17:00
Fredag: 8:00 - 16:00
Lunchstängt alla dagar 12 - 13

Vi träffas lättast i butiken mellan 9:00 - 12:00 och 13:00 - 16:00

KONTAKT

Printprofil i Ystad AB
Rotfruktsgatan 1
271 54 Ystad 

Telefon: 0411-55 97 47
E-post: info(a)printprofil.se
Service: service(a)printprofil.se
Order: order(a)printprofil.se