Printprofil erbjuder företag och privatpersoner olika IT-lösnigar för att underlätta vardagen för dig.

Datorer och Servrar

Printprofil både installerar och underhåller kärnan i er verksamhet. Vi fokuserar på bra kvalitetsprodukter från kända tillverkare, installerar servrar, datorer och programvaror.

För dig som inte har så stora krav eller ekonomi har vi vårt gröna alternativ av rekonditionerade datorer med upp till 3 års garanti på hårdvara. Dessa datorer lämpar sig bra för mindre avancerade uppgifter så som mailhantering och Word.

Står du i val och kval om vilket program och system ni ska arbeta i så hjälper vi er gärna att titta på de bästa förutsättningarna för just dig och ditt företag, vi är din IT-avdelning.

Printprofil Online Backup

Säkerställ din data hos oss!

Vi hjälper dig med att ta en säker backup av din känsliga information, oavsett om det enbart gäller filer och bilder eller klon av hela datorn. Vår Enterprise anpassade lösning hanterar även backup på servrar (Windows, Mac och Linux), Office 365 tjänster, Active Directory och databaser.

Daglig backup säkerställer din dator eller server från oavsiktlig radering av filer, hårddiskkrascher eller hot från olika Ransomware.

Molntjänster

Idag vill allt fler kunna arbeta vart man än är. Vi på Printprofil har många olika lösningar för dig. Med Office 365 kan du alltid ha med dig ditt företag i väskan. Synkronisera dina dokument med Onedrive och Sharepoint, dela kalendrar och inkorgar med dina medarbetare, ha möten i Skype. Vi hjälper dig med att anpassa och skräddarsy Office 365 för ditt behov.

Nätverk

Vi hjälper dig med konfiguration av ditt nätverk, allt från ditt internet till brandväggar och switchar, utför även Site-to-Site VPN om du önskar samköra ditt nätverk mellan två olika lokaliteter. Printprofil har möjlighet att övervaka kommunikationen för att säkerställa driften för ditt företag.

Vi sätter upp och konfigurerar trådlösa nätverk och övervakar driften på era Accesspunkter.

Kontakta mig

4 + 15 =

OM PRINTPROFIL

Prinprofil erbjuder kompletta tekniska lösningar för dokumenthantering och vi är experter på kassasystem med olika betallösningar. Självklart hjälper vi till med installation, drift och underhåll av alla våra maskiner.

KONTORSTIDER

Måndag - Torsdag: 8:00 - 17:00
Fredag: 8:00 - 16:00
Lunchstängt alla dagar 12 - 13

Vi träffas lättast i butiken mellan 9:00 - 12:00 och 13:00 - 16:00

KONTAKT

Printprofil i Ystad AB
Rotfruktsgatan 1
271 54 Ystad 

Telefon: 0411-55 97 47
E-post: info(a)printprofil.se
Service: service(a)printprofil.se
Order: order(a)printprofil.se

Kontakta oss för att växa ditt företag

7 + 15 =