Vi erbjuder kompletta betallösningar som ger dig möjlighet att ta betalt i din butik.

Betallösningar

Vi erbjuder kompletta betallösningar som ger dig möjlighet att ta betalt i din butik. Oavsett om det är stora butikskedjor med tusentals transaktioner per dag, den mindre lokala butiken eller om det rör din torgförsäljning så har vi skräddarsydda lösningar för alla behov.

Vi säljer, installerar och underhåller de flesta på marknaden förekommande varumärken och erbjuder fördelaktiga funktionsavtal. Med vår servicejour så kan du vara trygg att alltid ha tillgång till rätt expertis när du som mest behöver den. Väljer du en av våra lösningar från Sharp har du tillgång till vår joursupport 8-22, 365 dagar om året. Hos oss hittar du så klart all typ av förbrukningsmaterial för dina maskiner av hög kvalité som t.ex. våra BPA (Bisfenol A) giftfria kvittorullar. Vi kan även hjälpa dig med förmånliga inlösenavtal via våra samarbetspartners som Elavon, Bambora & Nets.

Tveka inte att kontakta oss eller droppa in på ett besök så kan vi samtala kring den bästa lösning just för dig.

OM PRINTPROFIL

Prinprofil erbjuder kompletta tekniska lösningar för dokumenthantering och vi är experter på kassasystem med olika betallösningar. Självklart hjälper vi till med installation, drift och underhåll av alla våra maskiner.

KONTORSTIDER

Måndag - Torsdag: 8:00 - 17:00
Fredag: 8:00 - 16:00
Lunchstängt alla dagar 12 - 13

Vi träffas lättast i butiken mellan 9:00 - 12:00 och 13:00 - 16:00

KONTAKT

Printprofil i Ystad AB
Rotfruktsgatan 1
271 54 Ystad 

Telefon: 0411-55 97 47
E-post: info(a)printprofil.se
Service: service(a)printprofil.se
Order: order(a)printprofil.se

Kontakta oss för att växa ditt företag

2 + 11 =